Bemutatkozás


Közel három évtizedes szakmai tapasztalat két évtizedes közlekedés hatósági tapasztalat

Tervezői tevékenységet közvetlen a mérnöki oklevél megszerzését követően kezdtem. Utánfutók, lakókocsik különböző járműfelépítmények tartoztak a munkáim közé.

Ezt követően a közlekedési hatóságnál a jármű átalakítási-, és összeépítési tervek engedélyezésével foglalkoztam, majd néhány év múlva a közlekedési hatóság osztályvezetője régiós átszervezését követően főosztályvezetője lettem.

Munkám megkövetelte a folyamatos tanulást és továbbképzést. Ennek eredményeképpen a Budapest Műszaki Egyetemen másoddiplomát, több területen műszaki szakértői engedélyt valamint igazságügyi műszaki szakértői engedélyt szereztem.

A műszaki és államigazgatási ismereteim birtokában végzek járműtervezési tevékenységet, igazságügyi műszaki szakértést, vizsgálóállomás engedélyeztetést és közlekedéshatósági szakértői ellenjegyzést, emelőgép szakértést, minőségirányítási rendszer kialakítást és auditálást.

Híreink

Kalkulátor

Ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, hogy Ön is rendszeresen értesüljön a legfrissebb hírekről, újdonságokról elektronikus hírlevelünkön keresztül!